Makó Színes

Meglepetés Nőnappal készült a Szépkorúak Nyugdíjas Klubja

A Nemzetközi Nőnap alkalmából a Szépkorúak Nyugdíjas Klubja meglepetéssel készült a hölgy tagoknak: virágot és egy kis finomságot is kaptak a gyengébbik nem képviselői. A rendezvényen Hadik György képviselő is köszöntötte a nőket.

3 évvel ezelőtt alakult meg a Szépkorúak Nyugdíjas Klubja, amely jelenleg 58 tagok számlál. Takács Ferencné klubvezető elárulta, minden héten, szerdán találkoznak, így most köszöntötték a hölgy tagokat a férfiak. Nemcsak virágot és édességet kaptak, hanem töltött fánkkal is kedveskedtek a nőknek.

– Próbáltuk titokban tartani ezt a nőnapi rendezvényt. Kivételesen nem én és a segítőim osztják ki az ajándékot, hanem a férfitagok – mesélte Rozália. A klubvezetőhöz közel áll a Nőnap, ezért is szereti, ha megemlékeznek erre. – Szeretünk részt venni a városi nőnapi programon is, idén is ellátogattunk rá.

navigate_before
navigate_next

A rendezvényen részt vett Hadik György képviselő is, aki a Szépkorúak Nyugdíjas Klubjának tagja is. Mint kiemelte, a hölgyeknek sok mindent köszönhetünk, szinte felsorolni is nehéz volna.