Hírek

Jó reggelt, Makó!

A Rákóczi Kupának adott otthont Makó, újabb ingyenes tanfolyamokat indított a Család és KarrierPONT, az Ács Kalári kocsmájával hódít az Apátfalvi Hagyományőrző Csoport – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Ne maradjon le róla: március 18-áig lehet kérni sms-ben az szja-bevallási tervezet postázását. Folytatódott Lázár János CSOK-kurzusa: tegnap a kizáró okokról szólt az országgyűlési képviselő. Kihagyott büntetők döntötték el a meccset: a rendes játékidőben 5 góllal húzott el a Makói KC.

Modernizálják a földeáki Egészségházat: összesen 71 millió 745 ezer forint támogatást nyert a helyi önkormányzat a földeáki öregek napközi otthona és az Egészségház felújítására. A rendőrségen elismerte tettét az a földeáki fiatal, aki tavaly 240 szalmabálát gyújtott fel: a Makói Rendőrkapitányság a napokban lezárta az ügy vizsgálatát, s az ügy iratait átadta az ügyészségnek. Újabb ingyenes képzéseket indított a Család és KarrierPONT: a résztvevők vállalkozásszervező ismereteket, illetve informatikai alapokat sajátíthatnak el szakemberek által.

Az Ács Kalári kocsmájával hódít az Apátfalvi Hagyományőrző Csoport: helyben és a térségben is viszik a település hírnevét. Makón rendezték meg a Rákóczi Kupát: a harmadik helyen végzett a Szikszai.

Kissé szeles, de napos idő várható ma: napközben 10 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

A napot kezdjük egy Cloud9+ számmal!