Térség

Lázár CSOK-kurzusa: a kizáró okok

A térség országgyűlési képviselőjének egyhetes tájékoztatójának célja a családi otthonteremtési kedvezmény megismertetése. A második részben a támogatást kizáró okokat részletezik.

Mint korábban beszámoltunk róla, egyhetes e-mail tájékoztató kurzust indított Lázár János, amelyben a CSOK minden részletével megismerteti azokat, akik a honlapján feliratkoznak. A soron következő anyagból az derül ki, „Milyen esetekben nem vehető igénybe a CSOK?” A térség országgyűlési képviselője emellett részletezi az igénylővel kapcsolatos, a gyermekekkel kapcsolatos, valamint az ingatlannal kapcsolatos kizáró okokat is.

A következő e-mailben arról lesz szó, hogyan lehet kiszámolni, hogy ki mekkora támogatásra számíthat a CSOK révén. Lázár János e-mail kurzusára az országgyűlési képviselő oldalán lehet feliratkozni.

‼️‼️Akár 25 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁST‼️‼️is kaphat a CSOK-nak köszönhetően. Makón, a Vörös családnak már sikerült új, saját otthont teremteni a támogatások segítségével. 👨‍👩‍👧‍👦🔜🏡Ez önnek is sikerülhet! Nézze meg a videót és iratkozzon fel a CSOK e-mail kurzusomra: https://bit.ly/2UsuYln

Közzétette: Lázár János hivatalos oldala – 2019. március 9., szombat