Színes Térség Top

Csodálatos koncerttel köszöntötték a kiszombori nőket

Szirbik Imre alpolgármester köszöntötte a lányokat, asszonyokat és nagymamákat a kiszombori Ady Endre Művelődési Házban rendezett nőnapi ajándékkoncert előtt, melyen a Fourtissimo együttes szórakoztatta a közönséget.

– Külön köszönjük a nőknek, akik olyan csodálatos teremtmények, hogy képesek a férfinak azt is megbocsátani, amit szerencsétlen pára még el sem követett – okozott derültséget Szirbik Imre tegnap a kiszombori Ady Endre Művelődési Házban rendezett nőnapi ajándékkoncert előtt mondott köszöntőjébe. A község alpolgármestere beszédében elmondta: a Nőnap egy olyan nap, melyen egy nő arcán felhőtlen derű fakad, hiszen épp az aki sok szépet kap. Felvesz egy szép ruhát, csináltat egy új frizurát, hogy meghódítsa ezzel a párját. Kezében virágszál, szemében huncutság, szívében sok jóság, hisz őt ünnepli most az egész férfitársadalom apraja-nagyja. Éljenek ők, a gyengébbnek mondott nők, a világ szebbik fele! – hangsúlyozta.

A képviselő-alpolgármester újra megéljenezte a nőket (koruktól függetlenül) azért, mert: nélkülük a világ csak kopár sivatag, ők varázsolják az igazi színt a Földre, széplelkű, szerető, gondoskodó szívükkel, mert lelkiismeretei a másik nemnek, a férfiaknak. De azért is megéljenezte őket, mert a legnagyszerűbb lényt alkotják meg, magát az Embert.

A nagy tapsot, derültséget és könnyeket kiváltó köszöntőt követően lépett a színpadra a Prima-díjas Fourtissomo együttes, az ország egyik legnépszerűbb, legtöbbet koncertező zenekara, mellyel tavaly hatszázkét alkalommal találkozott a nagyközönség.

A Fourtissimo alapítói, a Kuna testvérek: Valéria, Márton, Gyula és Bence számos hazai, és nemzetközi versenyek győztesei. A zenekar vidám hangulatú, a közönség kedvenceiből összeállított műsora nagy élményt, s megérdemelt sikert aratott.