Kiemelt hírek Makó Publicisztika

Tökösebb vagy, mint egy ötödikes?

Színre lépett Makó Tordai Bencéje, és házi videósa („Máté mutasd meg légy szíves”), a Facebook legújabb influencerei. Nyakukba vették a várost, lenyúlták hozzá Buzás Péter régi programját, mint egyszeri Gyurcsány a fél MSZP-t. Jön a Demokratikus Szocializmus.

Mucsi Tamás egy ideje elkezdett házalni a Facebook-oldalán a virágos Makó egyelőre nem részletezett programjával. Az ötletben nagyjából semmi új nincsen, ez simán a volt MSZP-s polgármester koncepciójának lenyúlása, de hát barátok között ez is bocsánatos bűn.

A DK választókerületi elnöke nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy mekkora vitái voltak Buzás Péterrel korábban, aztán az ember rátalál a Makói Városi Televíziónak erre a méltánytalanul elfeledett anyagára, és egy jót mosolyog rajta:

És még azt hittük, Gyurcsány Ferenc találta ki családi politikai vállalkozást…

Pár hónap és a makóiak rájönnek, hogy egyébként gyakorlatilag az összes városi beruházásnak része a zöldterület növelése, addig a biznisz pörög. A DK választókerületi elnöke tolja a gerillaakciót, amíg Buzás Péternek kényelmes, aztán a volt MSZP-s polgármester üzen, hogy na, Tamás akkor itt a jelöltünk, bejelentheted, hogy mögénk álltok. Csak ne vágj olyan fancsali arcot a közös képen, mint a múltkor.

Nincs itt semmi látnivaló, addig meg: csigavér, higgadtság.