Hírek Támogatott tartalom Top

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Makói sikerek Írországban, új elnöke van az Apátfalvi Polgárőr Egyesületnek, ingyenes ebivartalanítási program indul Makón – tegnap ezekről is írtunk, mutatjuk!

Makói sikerek az Irish Open International-on: Loós Dominik és Veres Richárd kategóriájukban az első helyet szerezték meg. Már varrják az új apátfalvi polgárőr elnök egyenruháját: Sókiné Kubinyi Évát választotta elnökének a legutóbbi tisztújító ülésén az Apátfalvi Polgárőr Egyesület. Megkezdődött a földeáki öregek napközi otthona felújítása: idén június végéig megújul az Öreg óvoda, a bölcsőde és az Egészségház is.

2020-ra minden tanuló ingyenesen juthat hozzá a tankönyvekhez: minden alap- és középfokú képzésben résztvevő, valamint az első szakképesítését megszerző tanuló ingyenesen juthat hozzá a tankönyvekhez. Orbán Viktor: nincs helye nálunk a multikulturalizmusnak. A felelős ebtartás a ivartalanításnál kezdődik: ingyenes ivartalanítást is tartalmaz a város felelős ebtartásra ösztönző koncepciója.

Folytatódott az “Első a biztonság” elnevezésű cikksorozatunk.

Első a biztonság: Kiszombor – Makó Híradó

Az utóbbi években jól felszerelték térfigyelő kamerákkal a települést, ennek komoly visszatartó ereje van, a rendőrség pedig gyorsan reagál az esetleges határsértésekre, mondja Szegvári Ernőné polgármester. Cikksorozatunkban települések polgármestereivel, polgárőrökkel, szakemberekkel beszélgetünk a közbiztonságról és az illegális bevándorlásról.

Kezdjük a reggelt egy Editors számmal!