Színes Térség Top

A közönség is énekelte a Hajmási Pétert a földeáki nőnapon

Száz földeáki lány és asszony énekelte a Csárdáskirálynő leghíresebb betétdalát Parlandó együttes tagjaival a földeáki könyvtár fergeteges nőnapi műsorában. Az ünnepségen Hajnal Gábor polgármester közelgő 80. születésnapja alkalmából virágcsokorral köszöntötte Lóczi Istvánnét, a Vöröskereszt helyi lelkét.

Remekbe szabott nőnapi ünnepséget szervezett a földeáki könyvtár csapata, a Kávéházi estét rendezvénysorozat részeként tegnap este. Csábítónak bizonyult az operettest, melyre még belépőt sem kellett váltania senkinek, s amelyet bárki megnézhetett.

Ez alkalommal köszöntötte Hajnal Gábor polgármester egy virágcsokorral a falu nevében Lóczi Istvánnét, közelgő 80. születésnapja alkalmából. Etuka néni a Vöröskereszt helyi lelkeként évtizedek óta szervezi a véradást.

A szülinapi köszöntő után fergeteges kétórás operettműsornak lehettek szem- és fültanúi a földeáki lányok, asszonyok. Az algyői Parlandó énekegyüttes a kétrészes műsor során alaposan kitett magáért. A szünetben meg is vendégelték a lányokat, asszonyokat, hiszen sokféle finom házi sütemény mellett kávé és tea várta őket. Fábián Péter, a Parlandó együttes szólistája a ’60-as, ’70-es évek slágereit énekelte, közönség nagy-nagy örömére.Az ünnepi műsor második részben is közismert operettslágerek hangoztak el, s a hangulat olyannyira fokozódott, hogy a közönség is az együttessel énekelte a Csárdáskirálynő híres betétdalát, a Hajmási Péter, Hajmási Pált…

navigate_before
navigate_next

Így aztán azon sem lehetett csodálkozni, hogy a mintegy százfőnyi közönség hosszan tartó tapsviharral köszönte meg a fellépők produkcióját és a nagyon szép, a Földeáki Népfőiskola 2. évadának 4. előadásaként rendezett estét.