Makó Sport Top

Súlyos vereséget szenvedtek a makói lányok

Lendületesen és ötletesen játszott a feljutásra esélyes vásárhelyi csapat a szombati mérkőzésen a makói női kézilabdacsapat ellen. Az ifjúsági csapat azonban magabiztos játékkal győzte le a Köröstarcsát.

Makói KC – Hódmezővásárhelyi LKC 13-32 (6-15)

NBII/DK, Női Felnőtt, 2019.03.02. 15 óra, nézőszám: 100 fő
Vezette: Serfőző Krisztián, Serfőző Roland. Versenybíró: Vastag Sámuel

Makói KC: Kádár, Stefanik (kapusok), Balázs, Bozsó, Dénes Dominika 6/3, Dénes Dorka 1, Hadobás 2, Nagy 3, Rácz, Szél , Szűcs 1/1.Kiállítás: 0/0

Szabó Attila: Minden csapat teljesítménye függ az ellenfele mérkőzésen mutatott teljesítményétől. A vásárhelyi csapat lendületesen, ötletesen játszott, esélyt sem adott nekünk. Nem a feljutásra is esélyes vásárhelyi csapatot kell legyőznünk, készülünk a jövő heti Bácsalmás elleni mérkőzésre.

Makói KC – Köröstarcsai DSE 32-23 (18-11)

Női Ifjúsági III. Osztály/DK csoport 30 néző előtt. Vezette: Serfőző Krisztián, Serfőző Roland

Makói KC: Stefanik, Leczki, Pál (kapusok), Bozsó, Dénes Dominika 2, Dénes Dorka 10/1, Hadobás 12/4, Halasi, Kakuszi , Rácz 4, Szűcs 4.Kiállítás: 1/3

Balázs Erika: Nehezen indult a mérkőzés, az ellenfél távoli lövéseit nem tudtuk hatástalanítani. Azonban amint megtaláltuk védekezésben az ellenszert és támadásaink is határozottabbak lettek, magabiztosan begyűjtöttük a győzelemért járó két pontot.