Hírek Térség Top

A 3,8 milliárd forintos behajtani tilos tábla

Lázár János tegnap Nagylakon tartott fogadóórát, amelyről két videót is feltöltött a közösségi oldalára. A térség országgyűlési képviselője humoros kedvében volt, először saját bevallása szerint tönkretette a település széfjét, majd azon is viccelődött, hogy voltaképpen a nagylaki elkerülő behajtani tilos táblája került majdnem négy milliárdba.

– Kész, akkor ennek ennyi. Tönkretettem a páncélszekrényt. – mondja mosolyogva Lázár János a nagylaki fogadóóráról készült videójában. A térség országgyűlési képviselője a tanácsterembe lépve szúrta ki a hatalmas méretű széfet, azért valószínűleg megmenthető lesz, bár a videóból ez már nem derül ki.

A fogadóórán Lázár Jánoshoz több lakos is azért kereste fel, hogy megköszönje neki a nagylaki elkerülő megvalósítását, amelyen mostanra már fél pályán halad is a forgalom. Locskai Zoltánnal, a település polgármesterével később meg is nézték a többek között Nagylakot is a kamionforgalomtól mentesítő utat. Mint kiderül az erről készült videóból, a beruházás legfontosabb hozománya és értelme egyetlen behajtani tilos tábla, amelyről a térség országgyűlési képviselője meg is jegyezte, hogy ezek szerint voltaképpen ez került 3,8 milliárd forintba.