Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Tűzoltó gyakorlat volt a SZIGNUM-ban, felújítják a Tulipán utcai rendelőt és a városi piacot, nagypapa lett a nagylaki polgármester és Közéleti est lesz a Koronában – tegnap ezekről is olvashattak!

6,3 millió forintból újul meg a Tulipán utcai rendelő: a kivitelezés jövő hónapban kezdődhet meg. Tűzoltók gyakorlatoztak a SZIGNUM-ban: a makói lánglovagok emelőkosaras mentési próbát a város magyar-angol két tanítási nyelvű általános iskolájában. Mintegy 30 millióból újul meg az újvárosi gyermekorvosi rendelő: tavaly a felnőtt háziorvosi rendelőt újította fel az önkormányzat, idén a gyermekorvosira is sor kerül a Justh Gyula utcában.

Királyhegyesen teljesen eltörölték a házi gondozás díját: idén már nem kell fizetni a házi gondozás díját. Ütemezik a magyarcsanádi polgármester szabadságát: csütörtök délután fél 5-kor rendkívüli testületi ülés lesz. Nagypapa lett a polgármester: Locskai Zoltánnak nemrégiben született meg az első unokája. Megújul a makói piac.

Május 31-ig elkészül a piac felújítása – Makó Híradó

A makói önkormányzat sikeresen pályázott meg egy Terület- és Településfejlesztési Operatív Program kiírását, melynek köszönhetően a városi piac tetőszerkezete és infrastruktúrája újulhat meg. A munkálatokat márciusban kezdi meg a Bodrogi Bau Kft.

Ma 18 órától a Koronában Közéleti est lesz: Gajdics Ottó és Szentesi Zöldi László lesznek a Fidesz Makói Szervezetének vendégei egy beszélgetésre.

Kezdjük a napot egy Kygo számmal!