Fogadóórát tart Nagylakon Lázár János, napelemet kapott a nagylaki határátkelő, 150 méternyi utat javítanak Lesiben – tegnap ezekről is olvashattak. Mutatjuk!

Sokkal több család vehet új autót a kormány autóvásárlási programja segítségével: a KSH statisztikái szerint nagyjából 176 ezer nagycsalád, vagyis legalább három gyermeket nevelő szülő volt Magyarországon 2011-ben, azaz körülbelül ennyien lehetnek jogosultak a 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatásra. Javulhatnak a lakhatási körülmények vidéken is: a kormány otthonteremtési kedvezménye a falusi családi otthonteremtési programra (falusi csok) is kiterjed. Napelemet kapott a nagylaki határállomás: a megvalósult beruházással jelentősen megnövekedett a megújuló energiaforrások használata a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületein.

Vietnami élményeiről mesélt Czibolya Kálmán: a makói filmes a SZIGNUM Szabadegyetemének vendége volt. Kiesési rangadón hazai vereség a Kondorosi KK-tól: ezzel a vereséggel a csapat rendkívül nehéz helyzetbe került a kiesés szempontjából. Változatlan hagyták a segélyek összegét Kiszomboron: a képviselő-testület sem a jövedelmi korlátokon, sem a segélyek számán és összegén nem változtatott. Utat építenek Lesiben.

150 méternyi utat javítanak Lesiben – Makó Híradó

Az idei költségvetésből utak felújítására is különítettek el pénzt Makón: ennek köszönthetően Lesiben, a Vasút soron az egykori MÉH-telepre vezető út kap új burkolatot. Várhatóan már jövő hónapban megkezdődik a munka.

Ma is remek időnk lesz: napközben akár 10 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála.

A napot kezdjük a Gym Class Heros számával!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest