Makó Színes Top

Vietnami élményeiről mesélt Czibolya Kálmán

A SZIGNUM Szent István Szabadegyetemi előadássorozata Amerika után Vietnamba tett látogatást Czibolya Kálmán, a Makói Videóműhely vezetőjének köszönhetően. A filmes élményeiről számolt be a közönségnek.

Czibolya Kálmánnak, a Makói Videóműhely vezetőjének már több lehetősége volt, hogy ázsiai országokba tegyen látogatást. Legutóbb Dél-Koreában járt egy ifjúsági filmes táborban, azonban hétfő délután nem erről, hanem vietnami élményeiről mesélt a jelenlévőknek. Kálmán elmondta, idáig két alkalommal járt Vietnamban: 2015-ben és 2018-ban. Mint elárulta, elsősorban filmes kapcsolatainak köszönhetően volt lehetősége elutaznia, ezért főleg a filmezés állt a középpontban.

navigate_before
navigate_next

Az előadás előtt a közönségnek elmesélte, nagy hatással volt rá annak idején a vietnami-amerikai háború, ezért is foglal különleges helyet Kálmán életében Vietnam, de a filmes barátai és a történelem miatt is kedveli az országot. A SZIGNUM Szabadegyetemén videókkal és képekkel is készült az érdeklődőknek, ezekkel adta át élményeit, tapasztalatit.