Hírek Makó Sport

A második félidőre elfáradtak a lányok

Az első félidőben állta a sarat a Makói KC női kézilabda csapata a Mezőtúr elleni szombati mérkőzésen, de a másodikra már elfáradt.

Mezőtúr AFC_Syngenta – Makói KC 25-15 (11-11)

NBII/DK, Női Felnőtt kézilabda mérkőzés, 200 néző előtt.

Vezette: Czodolán Csilla, Kecskeméti Szabina. Versenybíró: Polgár András

Makói KC: Kádár, Stefanik (Kapusok), Balázs Erika, Kiefer Gréta 1, Nagy Nikolett 2, Szakál Alexandra 1, Szél Evelin 3, Hadobás Rebeka 2, Dénes Dorka 3, Dénes Dominika 2, Rácz Viktória, Czirok Mónika, Szűcs Boglárka 1.

Kiállítás: 2/3

Szabó Attila: Rövid keretünkkel egy félidőig tudtunk versenyben maradni az ellenfél csapattal. Mivel a lányok előtte már egy mérkőzést döntetlenre játszottak az ifi csapattal kimerültek voltak. Bár ennek ellenére az első félidő 11-11 volt, de sajnos ahogy fáradtak a lányok egyre jobban nem tudtuk megfelelően kihasználni a gólhelyzeteket. A negyedik negyedre kimerültünk. A lányok nagyon jól helyt álltak, de ilyen rövid paddal sajnos egyelőre erre vagyunk képesek!

Mezőtúr AFC_Syngenta – Makói KC 23-23 (10-12)
Női Ifjúsági III.Osztály/DK csoport 75 néző előtt

Vezette: Móczár Tamás Miklós, Rigó Szabolcs

Makói KC: Stefanik, Leczki, Pál (kapusok), Bozsó Ágnes 1, Czirok Mónika, Dénes Dominika 3, Dénes Dorka 8, Halasi Adél 1, Hadobás Rebeka 4, Kakuszi Kitti, Rácz Viktória 2, Szűcs Boglárka 4,

Kiállítás: 2/3

Balázs Erika: Egy küzdelmes mérkőzésen az utolsó percekben több hibát vétettünk támadásban, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált és nem tudtuk ellensúlyozni a “9 emberes nyomást”, így alakult ki az idegenbeli döntetlen.