Belföld Hírek Térség

Hollik István Szegeden: Botka Lászlóra szövetségesként tekintenek a bevándorláspártiak

Hollik István kormányszóvivő, a KDNP országgyűlési képviselője Szegeden tartott sajtóbeszélgetése során kiemelte a közelgő EP-választások jelentőségét, valamint Botka László és a bevándorláspártiak együttműködését.

A kormányszóvivő a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az idei EP-választás mindenki életét befolyásolja, ugyanis Európa jövőjéről döntenek a választópolgárok. Kiemelte, hogy Szegeden azért lesz fontos az eredmény, mert Botka Lászlóra a brüsszeli, bevándorláspárti bürokraták (élükön Frans Timmermans szocialista csúcsjelölttel) egyértelműen szövetségesként tekintenek.

Hollik István kiemelte:

Ha a szegediek azt szeretnék, hogy Szegeden és Magyarországon se legyen bevándorlás, akkor egyértelmű üzenetet kell küldeniük Botka László számára. Hiszen tudjuk, hogy Botka László egy bevándorláspárti politikus, aki beengedné a bevándorlókat Szeged városába.

Továbbá hozzátette, hogy a helyi polgári erőknek is mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy fölhívják a szegediek figyelmét. Valamint el kell mondaniuk a helyi lakosoknak, hogy milyen veszélyes tervei vannak Brüsszelnek (hogyan szeretnék ösztönözni és menedzselni a migrációt a bevándorláspártiak). Végezetül hangsúlyozta, hogy mindebben a bevándorláspártiak szövetségesként tekintenek Botka Lászlóra.

A sajtótájékoztatót követően fórumon vett részt Magyarország és Európa jövője címmel.

Hollik Istvánnal készült interjúnkat szombaton olvashatják.

Forrás: Promenád.