Makó Színes Top

Palacsinta partival adták át a Galamb diákklubját

Egy jól felszerelt diákklubot adtak át szerda délután Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolában: a helyiségben internetezési, zenehallgatási lehetőségek mellett a diákok filmeket nézhetnek, tanulhatnak, beszélgethetnek és egyéb hasznos módon tölthetik el szabadidejüket.

Rövid megnyitó után egy hatalmas palacsinta partival nyitották meg a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola felújított diákklubját. Horváth Zoltán igazgató elmondta, a helyiséget reggel, az órák előtt, illetve délután és hétvégén is lehet majd használni. Az egykori könyvtárat – amely hajdanán szolgálati lakás volt – 2 millió forintból rendezték be és újították fel. Többek között internetezési, zenehallgatási lehetőségek mellett a diákok filmeket nézhetnek, tanulhatnak, beszélgethetnek, de a jól felszerelt konyhában esetleg főzéssel tölthetik el szabadidejüket. Az igazgató hozzátette: a tanulóknak kell rendben tartani a diákklubot.

navigate_before
navigate_next

A helyiség kulcsát Kiss József és Bokáné Bodó Zsuzsanna, a Diákönkormányzatot vezető pedagógus vehette át. Ezt követően palacsintaevő-, és szkanderversenyt rendeztek, de nem maradhatott el a karaoke parti sem.