A Mi Hazánk Mozgalom elnöke szombaton jön, hogy megismertesse pártja elképzeléseit a szimpatizánsokkal. Pikáns módon a helyszín ismét a Korona Szálló.

Valószínűleg sokan emlékezhetnek még február 24-re, amikor Toroczkai László utoljára tartott fórumot Makón. Persze, az még a választások előtt volt, akkoriban bármennyire is forrtak a háttérben az indulatok a Jobbikon belül a néppártosodásnak nevezett múltmegtagadás okán, még voltak páran, akik bíztak abban, hogy a teljes balraát elkerülhető.

Toroczkait a választási bukta után nyíltan vállalta is, hogy a régi elvek félredobása volt a legfőbb oka a vereségnek, erre gyorsan ki is zárták, majd utána szépen sorban azokat is, akik egyetértettek vele. Ezután jött létre a Mi Hazánk Mozgalom, amely a Jobbik régi alapjaira építkezik, és azt ígéri a szimpatizánsoknak, hogy nem is fog attól eltérni.

 

 

A párt elnöke valószínűleg erre is ki fog térni a szombati fórumán, illetve bemutatja a mozgalom programját. A Mi Hazánk elnöke az országjáró fórumok során Csongrád megyében először Makóra jön, ahol egyelőre még nincs saját alapszervezet, jelentkezők azonban akadtak már szép számmal, amiről Dorogi György megyei elnök számolt be korábban portálunknak.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest