Immáron hetedik alkalommal van lehetőség arra, hogy a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő fürdőbelépőkkel támogassa a megyei véradókat. Szerda délután a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetének 25 ezer darab tiszteletjegyet adományoztak.

A Makói Hagymatikum Fürdőnek fontos a társadalmi felelősségvállalás: hetedik alkalommal tudtak tiszteletjegyet adományozni a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetének, ezzel is köszönetet mondva azoknak, akik önzetlenül segítenek embertársaikon. Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketing csoportjának vezetője elmondta, jó kapcsolatot ápolnak a megyei Vöröskereszt Szervezetével, például a nyugdíjas találkozókon helyet biztosítanak a szervezet munkatársainak, akik szűréseket végeznek el a vendégeken.

Szerda délután Héjjáné Borbás Anikó, a Magyar Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezet Hódmezővásárhely-Makó területi vezetője vehette át a fürdőtől a 25 ezer darab tiszteletjegyet, amelyet a véradók kapnak majd. Mint elárulta, ezekből a belépőkből minden önkéntes részesül.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest