Hírek Támogatott tartalom Top

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

95 évest köszöntöttek Makón, 78-80 millióból fejleszt Csanádalberti, rétest sütöttek Kiszomboron és hamarosan létrejön a Nemzeti Öntözési Központ – tegnap ezekről is olvashattak nálunk! Mutatjuk!

70-80 millióból fejleszt az idén Csanádalberti: felújítják az idősek otthonát, új piac épül és új burkolatot kap a Jókai és a Dózsa György utca is. Emelkedett a civil szervezetek és sportegyesületek támogatása: a civil szervezetek 6 millió, a sportegyesületek pedig 26 millió forintos keretösszeget pályázhatnak meg. Vereség tartalékosan: a nagyobb játékerőt képviselő Mezőtúrtól kapott ki a Makó KC.

Lázár János is köszöntötte a 95 éves Marika nénit: az ünnepelt Dobos-tortát kapott. Tökös rétest is sütöttek a kiszombori asszonyok: 7 kiló lisztből készítettek finomabbnál finomabb réteseket ma délután a kiszombori Ady Endre Művelődési Házban a helyi honismeret kör tagjai. Véget ért a Család és KarrierPont első képzése: a 20 órás oktatáson a résztvevők vállalkozási ismereteket sajátíthattak el.

A következő tíz évben 17 milliárd forintot szeretne a kormány öntözésfejlesztésre fordítani.

Nagy István: eredményes gazdálkodást öntözés nélkül folytatni nem lehet – Makó Híradó

A következő tíz évben 17 milliárd forintot szeretne a kormány öntözésfejlesztésre fordítani, mondta el az agrárminiszter Mezőhegyesen. Hamarosan létrejön a Nemzeti Öntözési Központ, és megoldanák az osztatlan közös tulajdonban lévő területek ügyét is.

Ma ismét jó időnk lesz: délután akár már 13 fok is lehet.

A napot kezdjük egy Jasmin Thompson dallal!