Hírek Makó Sport Top

Vereség tartalékosan, a nagyobb játékerőt képviselő Mezőtúrtól

A CONTITECH Makói KC csapata rossz előjelekkel indult el a bajnoki mérkőzésre a sok hiányzó miatt. A kezdő csapatból hiányzott Szabó Richárd, Veréb Gergő, Papp Dániel, Berta Tibor, Vass Péter. Többen sérülés, vagy munkahelyi elfoglaltság és családi program miatt nem tudtak részt venni a meccsen.

Gera Norbert, a makóiak edzője úgy fogalmazott: ilyen tartalékos összeállításban két ifi játékos cserével csak a tisztes helytállás lehetett a cél, ezt maximálisan megvalósította a csapatom, amit köszönök minden játékosomnak.

A mérkőzésen amíg a játékosok bírták erővel, maximálisan küzdöttek, de győzött a rutinos, fizikai erőfölényben lévő hazai csapat. A csapatban a két ifi játékos nem okozott csalódást a játékával, mert ők is nagyot küzdöttek.

NB II férfi bajnoki kézilabda mérkőzés Délkeleti csoport 2019. 02.16. Mezőtúr

Mezőtúri AFC – CONTITECH Makói KC: félidő: 18 : 12, végeredmény: 33 : 24

CONTITECH Makói KC kezdőcsapata: Szabó Benedek kapus, Czirják Péter (1 gól), Hegyi Noel (4 gól), Vörös Árpád (7 gól), Pádár Attila (1 gól),  Zsiga Roland (2 gól), Leszkován Ádám (6 gól).

Csere: Dani Balázs kapus, Lajtár Krisztofer (1 gól), Pusztai Dániel (2 gól).

* * *

Ifjúsági III osztályú bajnoki férfi kézilabda mérkőzés Mezőtúri AFC- CONTITECH Makói KC

Félidő: 13 : 14, végeredmény: 26 : 22.

Az ifjúsági csapatból több játékos hiányzott sérülés és eltiltás miatt, ezért a csapatban hat serdülő játékos is játszott. A rangadónak beillő mérkőzésen a hazai csapat csak a második félidő végén fordította maga javára a mérkőzés végeredményét. Ezzel a vereséggel a makói ifi csapat a tabella negyedik helyére került.

Makói góllövők: Lajtár Krisztofer (6 gól), Sándor Róbert (5 gól), Varga Roland (4 gól), Szegi Marcell (4 gól), Pici Hunor (2 gól), Pusztai Dániel (1 gól).