Hírek Színes Top

Lázár János is köszöntötte a 95 éves Marika nénit

Bár Békés megyében született, végül Makón telepedett le Rózsavölgyi Károlyné Kürti Mária. A 95 éves Marika néni megszerette a várost, szerinte nagyon élhető. Születésnapja alkalmából Farkas Éva Erzsébet polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő is köszöntötte az ünnepeltet otthonában.

Rózsavölgyi Károlyné Kürti Mária 1924. február 6-án született Békésen. Marika néni és családja az ötvenes években került át Makóra a munka miatt. Mint lánya elmondta, Marosvári Csabáné Rózsavölgyi Erika elmondta, édesanyja fényképésznek tanult, de végül a MÁV-nál helyezkedett el pénztárosként. Innen ment nyugdíjba is. Az ünnepelt elárulta, mindig is nagyon szeretett a vasútnál dolgozni, jó szívvel gondol vissza rá.

Marika néninek két lánya – Erika és Mária -, négy unokája és egy dédunokája van. Az ünnepelt szabadidejében főleg tévézik, de amíg egészségügyi állapota engedte, sokat hímzett és olvasott is. A mindennapokban sokat segítenek neki a lányai és veje is.

navigate_before
navigate_next

Rózsavölgyi Károlynét a város nevében Farkas Éva Erzsébet polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő köszöntötte. Egyik kedvencével, Dobos-tortával lepték meg.

Lázár János a köszöntésről egy videót is megosztott közösségi oldalán, a bejegyzésből ráadásul azt is megtudhatták a követői, hogy az országgyűlési képviselő ma ünnepli születésnapját.

Születésnapon, születésnapom. Ma köszöntöttem a 95 éves Marika nénit Makón!

Közzétette: Lázár János hivatalos oldala – 2019. február 19., kedd