Hírek Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Vidám ovis farsangot rendeztek Apátfalván, felújítanák a községházát és a családsegítő épületet Magyarcsanádon, eladott labdák miatt kaptak ki a makói lányok, a Jobbik egyik alapítója szerint a párt egyre hiteltelenebb – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Közel hetven óvodás és szüleik, testvéreik, valamint támogatók vettek részt az Apátfalvi Bíbic Óvoda és Bölcsőde hétvégi, jótékonysági farsangi mulatságán. Huszonhat kisgyerek a saját jelmezében is felvonult.

A községháza és a családsegítő épülete felújítása a legnagyobb idei terv Magyarcsanádon. Ezek egyenként 30-40 milliós költséget jelentenek.

Fizikailag valósággal a makói csapat fölé nőtt a szarvasi, a vasárnapi női kézilabda mérkőzésen. A hazaiak rengeteg hibáját jól használták ki a vendégek. Az ifjúsági csapat is kikapott, de remekül helyt állt, a tabella 3. helyezettjével szemben.

A családvédelmi akciótervvel megvalósul, amiért a nagycsaládosok egyesülete harminc éve küzd, vagyis a család a kormányzás középpontjába kerül – mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Pitvarostól mindössze 2 kilométerre van a román határ, ahol a rendőrség rendszeresen fog el illegális határsértőket, tudtuk meg Radó Tibortól. Cikksorozatunkban települések polgármestereivel, polgárőrökkel, szakemberekkel beszélgetünk a közbiztonságról és az illegális bevándorlásról.

Nagy Ervin Jobbik-alapító úgy látja, hogy lassan darabokra fog hullani egykori pártja. A filozófus azt mondta: egyre hiteltelenebb a Jobbik, de nem csak a jobboldalon, hanem azoknál az ellenzéki szavazóknál is, akik mindenképpen az Orbán-kormány ellen szavaznának, bármilyen társadalompolitikai lépések is történjenek a kormány részéről.

A mai napot pedig a Queen dalával indítjuk!