Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Elismeréseket osztottak a Vállalkozók Bálján, Valentin-napi hétvége volt a Hagymatikumban, a hét embere Vernyik Tibor lett – tegnap ezekről is olvashattak!

Szekeres Anna blogjával indult a nap: Gyere, beszélj! A vásárhelyi múzeumban a makói művésztelep alkotóinak művei: huszonegy alkotójának közel hetven műve látható a Tornyai János Múzeum pénteken megnyílt kiállításán. A hajrába bedarálta a SZVSE-t a Makó: a szombat délelőtti edzőmeccsen fáradtan mozgó Makó ellen remekül helyt állt a Szegedi VSE.

Varázstükör is várta a szerelmeseket a Hagymatikumban: nagyon sokan választották a Hagymatikumot a Valentin Hétvége szombati napján. Vállalkozók Bálja volt szombaton: számos elismerést is osztottak. Az életmódváltás kulcsa: a helyes időbeosztás. Ismét bemutattuk a hét emberét.

A hét embere: Vernyik Tibor – Makó Híradó

A Makói Mozaik tulajdonosa kapta meg a Vállalkozók bálján az újonnan alapított Év Vállalkozója elismerést. Vernyik Tibor szerint, ha nincs szív a munkában, akkor az csak egy üzleti vállalkozás, és azt megérzik az ügyfelek is.

Úgy tűnik, itt a tavasz! Délután akár 11 fok is várható.

Kezdjük a napot Calvin Harris & Ellie Goulding közös számával!