Belföld Publicisztika Top Vélemény

Hadházynak elmentek otthonról – nácikat lát a spájzban

Márki-Zay Péter LMP-ből kiebrudalt unokatestvérének a hétvégén sikerült kimaxolnia a hülyeséget. A magyar ellenzéki politika botcsinálta pókembere, más néven állatorvosi lova felcsapott amatőr történésznek, de ebben a szerepkörben is felsült.

Mintha a génekben lenne a politikai üldözési mánia…

Az ellenzéki pártalapító vásárhelyi polgármestertől már megszoktuk, hogy túlmozgásos politikai újoncként úgy csörtet a nagypolitikában, mint vak elefánt a porcelánboltban. A miniszterelnökségről álmodozó Bercsényi utcai új Messiás valamiféle brutális totalitárius diktatúrának, autokratikus rendszernek igyekszik beállítani a Fidesz-kormányt, újabban leginkább Rákosi Mátyással vagy a román Kondukátorral, Nicolae Ceaușescuval igyekszik párhuzamba állítani a háromszor is kétharmaddal megválasztott magyar kormányfőt, Orbán Viktort.

Jeles unokatestvére, a magyar közélet elemeivel kétbalkezes Pókemberként hadakozó Hadházy Ákos megirigyelte az éceszgéberkedést a szeretve tisztelt rokontól, és elméleti síkon igyekezett beelőzni Márki-Zayt. Aki és ami az egyiküknek kommunista, a família másik oszlopos tagjának úgy lett nagy hirtelen: náci.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom influenszerei felcsimpaszkodtak a hülyeségvonatra! A hadházyzmus birokra kelt a márkizmussal: döntsék el a kedves olvasók, melyikük nyerte a családi nagyotmondó verseny képzeletbeli Münchhausen-díját!

Nem titokzatoskodunk tovább, kibontjuk az igazság minden részletét!

Hadházy Ákos független – illetve lépcsőkön függő – országgyűlési képviselőnek sikerült az Orbán Viktor által egy hete bejelentett családvédelmi akciótervbe is belegyalogolnia. Abba a programba, aminek elemein még a kukacoskodó ellenzék is nehezen talál fogást, és amit a minap a cseh kormányfő is rendkívül pozitívnak minősített. A nemrég újabb luxuslakással gazdagodó ex-LMP-s vette a bátorságot, hogy beletörölje lyukas zoknis lábát a magyar megmaradás (jövő) egyik alappillérének szánt (nagy)családtámogatási rendszerbe, melyet a Nézőpont Intézet felmérése szerint a magyar lakosság kétharmada – még a kormánnyal nem szimpatizálók majdnem fele is – örömmel fogadott.

Hadházy Ákosnak (avagy a genetikailag Hadházy Ákosoknak) a reménybeli hatalomért semmi sem drága. A magyar ellenzék állatorvosi lova egy botrányosan gyenge logikai bukfenccel így jut arra a következtetésre, hogy – kapaszkodjanak meg! – Orbán Viktor = Hitler.

„Sajnos a Führer családpolitikája kísértetiesen hasonlít a magyar kormány családpolitikájára. Korábban kaptam egy meredek fülest, miszerint Orbán politikájának alapjait Zárug Péter Farkas, G. Fodor Gábor és Boros Bánk írják, Habony vezetésével, de egyetlen útmutató alapján: ez J. Öhquist A FÜHRER BIRODALMA című könyve. Nem akartam ezt elhinni és amúgy is egy nagy náci katyvasz a szöveg nagy része, de most egy másik poszt hatására elolvastam, mit ír a nácik családpolitikájáról és megdöbbentem”

– okádta el magát a közösségi médiában a rohamosan gyurcsányosodó Hadházy. Bejegyzésében Adolf Hitler Mein Kampf című könyvéből idéz részleteket, amelyekben igazolni látja Orbán politikájának lényegét: még a Fidesz-kormány által bevezetett mindennapi testnevelésre és a magyar kormány bevándorláspolitikájára is talált utalást a nácik programjában.

A százszor bukott politikai büdösbogár-imitátor számára tehát a magyar családok, a magyar anyák, a magyar gyermekek támogatása valamiféle súlyos bűncselekmény: nettó nácizmus. A klasszikust idézve: „Kell még valamit mondanom, Ildikó?”

Nagyon úgy tűnik, Hadházy tényleg kapott egy fülest…