Makó Sport

Eladott labdák miatt kaptak ki a makói lányok

Fizikailag valósággal a makói csapat fölé nőtt a szarvasi, a tegnapi női kézilabda mérkőzésen. A hazaiak rengeteg hibáját jól használták ki a vendégek. Az ifjúsági csapat is kikapott, de remekül helyt állt, a tabella 3. helyezettjével szemben. A kép egy korábbi meccsen készült.

Makói KC – Szarvasi NKK 14-30 (11-16)

NBII/DK, női felnőtt kézilabda mérkőzés 100 néző előtt
Vezette: Bugyi Tamás, Nász Péter, versenybíró: Serfőző Zsolt.

Makói KC: Kádár, Stefanik (Kapusok), Balázs, Bozsó 1, Dénes Dominika 1, Dénes Dorka 4/1, Hadobás 3/1, Nagy 3, Rácz 1, Szél 1, Szűcs
Kiállítás: 3/3

Szabó Attila: Az első félidő vége még nem ezt a végeredményt mutatta, bár már akkor látszott, hogy fizikálisan fölénk nő az ellenfél. Jelenleg itt tartunk, rengeteg hibával játszottunk, sok eladott labdánk volt, amit a szarvasi csapat kihasznált és gyors indításokkal el is döntötték a mérkőzést!

Makói KC – Szarvasi NKK 21-26 (10-12)

Női Ifjúsági III. osztály/délkeleti csoport 30 néző előtt
Vezette: Bugyi Tamás, Nász Péter

Makói KC: Stefanik, Leczki, Pál(Kapusok), Bozsó, Dénes Dominika 2, Dénes Dorka 5/1, Hadobás 8/1, Halasi 1, Kakuszi , Rácz 4, Szűcs 1
Kiállítás: 5/4

Balázs Erika: Büszke vagyok minden játékosomra, hiszen fáradtan (egy felnőtt meccs után) a tabella 3. helyezett csapatával szemben remekül helytállt! Sajnálom, hogy a két játékvezető nem tudott „felnőni” a feladathoz!