Minden évben megemlékezik a makói fürdő a szerelmesek ünnepéről a február 14-éhez legközelebb eső hétvégén. Ez idén sem volt máshogy, ráadásul nagyon sokan választották a Hagymatikumot a Valentin Hétvége szombati napján.

Már a délelőtt folyamán elkezdődtek a páros masszázsok a Hagymatikumban, amely az előző évek alapján akkora népszerűségnek örvendett, hogy idén bővítette a fürdő a lehetőségeket, és még egy helyiséget nyitott – tudtuk meg Lajtosné Papp Noémitől. Ezt a szolgáltatást mindkét nap igénybe vehetik a vendégek, akárcsak a szaunát is, amelyet különböző szaunaszeánszokkal igyekeztek romantikussá varázsolni, így a fürdőzök kipróbálhatták az “Édes pillanatok” vagy épp a “Szívzóna” nevet viselő szaunaszeánszokat is.

– Az idei év újdonsága az insta mirror, sokan varázstükörnek ismerik. Ez egy olyan szolgáltatás, ahol a tükörfelületen keresztül tudnak fotót készíteni a vendégek, ez négy órán keresztül állt a rendelkezésükre, és ki is nyomtattuk itt helyszínen a fényképet. Valentinos keret került rá, illetve voltak kellékek, amelyeket magukra vehettek, illetve rajzolhattak a fotóra, továbbá szmájlikat tehettek hozzá, a tükör pedig elkészítette a képet, amit meg is oszthattak, illetve egy nyereményjátékon is részt vehettek vele – hangsúlyozta a fürdő marketingcsoportjának vezetője portálunknak, aki továbbá kiemelte: már a délelőtti órákban akkora forgalma volt a fürdőnek, amely máskor késő délután szokott lenni, ami nagyon jó visszajelzés számukra.

18 órától DJ Krizs várta szerelmes dallamokkal a kikapcsolódni vágyókat, emellett pedig romantikus lézerjáték és meghitt fények emelték az est hangulatát. A mai napon pedig folytatódnak a páros masszázsok, illetve a szaunák is a vendégek rendelkezésére állnak majd. A fürdő pedig jövő hétvégén sem pihen: a Hagymatikum Karnevál során igazi farsangi hangulat várja majd a vendégeket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest