Térség Top

Rosszkor jön Nagylakra a dudálós autó? – szavazóval

Rosszkor, vasárnap délben jön a dudálós autó Nagylakra – vetette fel az alpolgármester a legutóbbi testületi ülésen. Szerinte a korábbi, szerdai időpont sem volt jó.

Trembeczky Károly szerint nem volt jó, hogy korábban a dudálós autó szerdánként az óvoda előtt zajongott, éppen a gyerekek alvási idejében, most pedig vasárnap délben dudálja fel a pihenni kívánókat.

Az alpolgármester véleménye azonnal megosztotta a képviselőket. Egyikük elmondta, már beszélt a sofőrrel, aki közölte, hogy csak vasárnap tud a faluba jönni. Az is elhangzott, hogy az embereket kellene megkérdezni, hogy szükség van-e erre a szolgáltatásra. Az autó olyan termékeket hoz házhoz, amiért egyébként Makóra kellene utazni. A testület végül Locskai Zoltán polgármester javaslatára abban maradt, hogy megpróbálják azt kérni a cégtől, hogy hétköznap küldjék a fagyasztott zöldségeket, gyümölcsöket és édességeket árusító autót. A vitában az is kiderült, hogy a gázpalackok cseréjét lehetővé tevé autó is zenél(?, így hívja fel magára a helybéliek figyelmét, hogy megjött.

Ön mit gondol? Szavazzon!

[totalpoll id=”162500″]