Hírek Színes Top

Emerencia szerepében lépett színpadra Hegyi Barbara

Szabó Magda: Az ajtó című darabját tekinthették meg péntek este az érdeklődők Hagymaházban. A négyszereplős műben a Páger Antal színészdíjas Hegyi Barbara is színpadra lépett.

Czeizel Gábor rendezésében a Spirit Színház négy színésze – Hegyi Barbara, Nagyváradi Erzsébet, Nagy Enikő és Perjés János – vitte színpadra Szabó Magda: Az ajtó című darabját. Hegyi Barbara alig egy hete vehette át a Páger-gyűrűt a Hagymaházban. Mint elmondta, vasárnap egy nagyon kedves közönséggel találkozott Makón és jó érzéssel tért vissza, hiszen ezzel az előadással viszonozni tudja mindazt, amit kapott. A színésznőt Emerencia szerepében lépett a színpadra.

Perjés János nemcsak a Spirit Színház vezetője, hanem a Professzor szerepében is a színpadra állt. Arra a kérdésre, miszerint milyen érzéssel lépnek fel Páger Antal szülővárosában elmondta, nagy öröm játszani, mivel ezzel is megemlékezünk a régi nagy színészekről.

navigate_before
navigate_next

Az ajtó már több mint három éve van a Spirit Színház repertoárjában és várhatóan még  számos helyen adják elő a darabot.