Hírek Makó Ország-világ Sport Top

11 makói medál Karlovacból

A 2019-es versenyszezon első külföldi ranglista megmérettetésén van túl a makói Continental Kiralyteam Kick-Box Akadémia. Az éremtáblázat élén végzett a Királyteam.

A makói egyesület február első hétvégéjén Horvátországban, Karlovacba utaztak, ahol 4 kontinens, 31 ország és 180 csapat adta le nevezését, így közel 2000 versenyző vett részt.

A KirályTeam makói csapata hat fővel lépett tatamira, akiket egy cél vezérelt: a tudása legjavát adva tegyen meg mindent a győzelemért. Az egyéni küzdelmek során mindenki a várakozásnak megfelelően teljesített az erős nemzetközi mezőnyben, s lépett végül dobogóra.

A versenyzők nagy része több kategóriában is indult. Ez a rutintalanabb versenyzők számára jó tapasztalatszerzés volt. Míg az idősebb, rutinosabb versenyzők tovább növelhették az önbizalmukat, ami nagyon fontos lesz az augusztusi győri utánpótlás Európa-bajnokságon való sikeres szerepléshez. 

A makói edzők nagyon büszkék a gyerekekre, hiszen a versenyen a KiralyTeam Kickbox Akadémia az éremtáblázat élén végzett, ugyanakkor a hazai ranglistán már az első verseny után is bizakodó helyen állnak a saját nevelésű versenyzőik.

Loós Csaba és Veres Richard tanítványai sikeresen szerepeltek hiszen 3 arany, 4 ezüst és 4 bronzéremet hoztak Makó városának.

 

Aranyérmesek:
– Loós Dominik
– Loós Vivien
– Pusztai Ábel

Ezüstérmesek:
– Loós Dominik
– Tóth Márk
– Pál Olivér
– Nagy Vince

Bronzérmesek:

–  Tóth Márk
– Loós Dominik