Továbbra is a vörös rózsa a Valentin-nap legkedveltebb virága, ajándékok közül a flitteres, színes plüssök és a lufik hódítanak.

Mint Andrásiné Judittól megtudtuk: mint mindig, idén is a vörös rózsa a favorit, ezek mellett a tavaszi virágok és a színes rózsák is egy kisebb helyet szorítottak a Valentin-napi repertoárban. A Judit Virágüzlet tulajdonosa kiemelte: tapasztalatai szerint főként a fiatalokat és a középkorúakat mozgatja meg a szerelmesek ünnepe. Kérdésünkre továbbá elmondta, amennyiben valaki a vörös rózsa helyett mást választana párjának, a hölgy kedvenc virágával is meglepheti, legyen az jácint vagy frézia, de a tulipánok is nagyon szépek ebben az időszakban.

Az ajándékoknál a klasszikusokkal nem lehet hibázni, az édességek és a plüssök nagyon népszerűek  – tudtuk meg a Vár-lak Ajándéküzletben. Ráadásul a puha plüssök mellett nagy divatja van a flittereseknek is, amelyeken ha végigsimítjuk a kezünket, más színt vagy mintát mutatnak. A színes flitterek egyébként a párnákon is megjelennek, ahol akár két feliratot is rejthet a csillámos felület. Emellett a héliumos lufik is nagy népszerűségnek örvendenek. Továbbá mint az üzletben elárulták, a legtöbben a Valentin-napot megelőző napon szerzik be az ajándékokat, de vannak, akik aznapra hagyják, illetve sokszor kérnek a férfiak tanácsot is, hogy mit vásároljanak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest