Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Hegyi Barbara átvette a Páger-díjat, évértékelőt tartott Orbán Viktor miniszterelnök, Pintér Károllyal készült interjúnk a Hét embere rovatban – tegnap ezekről is olvashattak! Mutatjuk!

Szekeres Anna blogjával indult a nap: bejegyzésében a hanyagolt ügyekről írt. Újra divat a házasság Magyarországon: húsz évvel ezelőtt nem kötöttek annyi házasságot, mint az utóbbi években. Körvonalazódott az EP-választás lehetséges hazai időpontja: a szavazást május 23. és 26. között kell megtartani, de a pontos dátumot a tagállamok maguk dönthetik el. 

A vásárhelyi Gazdafórumon részt vett Lázár János is: az országgyűlési képviselő fel is szólalt. A Mezőhegyesi Ménesbirtok terveit is megosztotta Facebook-oldalán Lázár János: a kormánybiztos egy 100 oldalas dokumentumot tett közzé. Hiába költ a makói önkormányzat évente mintegy 10 millió forintot az illegális hulladéklerakók megszüntetésére, Gerizdesnél számos helyen szemetelnek.

Hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be a miniszterelnök: a kormányfő a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédet. Ismét itt a hét embere rovat: Pintér Károlyt mutattuk be. Átadták a Páger-díjat a Hagymaházban.

Hegyi Barbara kapta meg az idei Páger-díjat – Makó Híradó

Látod az én hangom is ilyen repedt fazék, nem lesz semmi baj. – ezekkel a szavakkal biztatta Páger Antal a színművésznőt az egyetlen alkalommal, amikor közösen dolgozhattak. Hegyi Barbarát ugyanis a főiskolán sokáig „gyötörték” a hangja miatt. Azóta is meghatódva emlékszik vissza a nagy makói származású színészre.

 Marad a szeles, de plusz fok: napközben esőzésre is számíthatunk, így jó, ha van nálunk esernyő.

A napot kezdjük Thomas Gold számmal!