Makó Színes Top

Kontrollert ragadtak a fiatalok a Ma-fi-a bajnokságán

Dupla bajnokságot szervezett a Ma-fi-a az Ifjúsági Színtérben: szombat délután FIFA-ban és UFC-ben mérhették össze tudásukat Xbox-on a fiatalok. Bár inkább a fiúk ragadtak kontrollert, a lányok sem maradtak programok nélkül, hiszen Valentin napi ajándékokat készíthettek.

Szűcs Dániel július óta erősíti a Ma-fi-a csapatát, és mint megtudtuk tőle, most először szerveztek ilyen bajnokságot, ráadásul nemcsak egy, hanem rögtön két játékban is összemérhették tudásukat a résztvevők. A bajnokságra helyszínen nevezhettek azok, akik kedvet kaptak, hogy a virtuális focipályán és az MMA küzdőtéren is megmutathassák rátermettségüket.

Természetesen azok sem maradtak programok nélkül, akik nem a verseny miatt látogattak el a színtérbe, hiszen Horváth Pilár kézműves foglalkozással várta a kicsiket és nagyokat. A foglalkozás apropóját a közelgő Valentin nap adta, így színes, díszített képeslapokat készíthettek az érdeklődők, amelyeken nemcsak szívek, hanem a virágok is megjelentek. Emellett a Horgolósuli is megnyitotta kapuit, amelyet Plecha Ibolya tartott.

Bár a bajnokság elkezdődött, most sem késő az Ifjúsági Színtérbe látogatni, hiszen egészen este hétig nyitva tart, a verseny pedig várhatóan fél hatkor ér véget, amikor is díjazzák mindkét kategóriában az öt legjobbat, fürdő-, illetve jégpálya belépővel, a díjakat pedig Czirbus Gábor alpolgármester adja majd át.