Színes Top

72 galambos tanuló kapott szalagot

A Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola végzős tanulói is megkapták az utolsó évet jelentő szalagot. Idén 72 diákot búcsúztattak el a középiskolai bálon.

Hamarosan egy korszak ér véget a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola végzős tanulóinak számára: idén négy osztály, 72 tanulója kapott szalagot a szalagtűző bálon. Horváth Zoltán igazgató portálunknak elmondta, a diákok most léptek arra az útra, amely az érettségi és a szakmai vizsga felé vezet. Hozzátette: az idei tanév végzős galambosai már kivették a részüket az intézmény fejlődéséből.

Az igazgató kiemelte, idén 50 millió forintból fejlesztik a Tankertet, illetve a főépületben egy diákklubot adnak át, de felújítják a büfét, az étkezőt és tantermeket is. Továbbá új tantárgyat is bevezetnek – a magyar iskolák közül úttörőként: szeptembertől fakultációs keretek között elindul a precíziós agrárinformatikai oktatás is.

navigate_before
navigate_next

A végzős bálon a hagyományokhoz híven bécsi keringővel búcsúztak el a diákok, de a szentesi Szilver TSE táncosai is műsorral készültek.