Hírek Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Böjte Csaba is Makóra látogat a Házasság hetén, az új könyvtárba kerül Kubinyi Anna műve, közel százötven fiatal sportoló küzdött meg a dobogóért a grundbirkózó bajnokságon, tovább íródik Makó sikertörténete – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Számos program várja az érdeklődőket a Házasságok hetén Makón is: a vasárnap kezdődő programsorozat a házasok mellett a házasságra készülőket is igyekszik megszólítani majd, hétfőn Böjte Csaba is Makóra látogat.

A tegnapi napon folytatódott a grundbirkózó bajnokság az Erdei János Városi Sportcsarnokban: a második versenynapon az I., II., és III. korcsoportok résztvevői bizonyíthattak, közel százötvenen léptek a küzdőkörbe.

A makói származású Kubinyi Anna alkotását, a Maros-partot újították fel makói horgolók. A befejezett mű az új József Attila Városi Könyvtárban kap majd helyet.

Csütörtök délelőtt a Rádió 7 „Közös nevező” című műsorának vendége volt Farkas Éva Erzsébet polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő. A vendégek többek között Makó fejlődéséről, a munkanélküliség csökkentéséről és a Makovecz-örökségről is beszéltek.

A szerdai testületi ülésen a makói képviseli-testület az idei költségvetésről is tárgyalt. Ennek köszönhetően folytatódik a járdaprogram, 160 millió forintból.

Közeleg az szja-bevallás: erre lecsapva ismeretlenek a NAV nevében küldenek e-maileket, amely segítségével adatokat szeretnének lopni a gyanútlan polgároktól. Ne dőljenek be!

A mai napot pedig a Coldplay dalával indítjuk!