Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Megrongálták a magyarcsanádi buszmegállót, a Rák Elleni Küzdelem Világnapján a Csongrád Megyei Kormányhivatal programmal készült és számos programmal készül a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör idén – tegnap ezekről is olvashattak. Mutatjuk!

Harmincéves a Magyar Máltai Szeretetszolgálat: az évforduló alkalmából hálaadó szentmisét tartottak. Kevesebb mint tízezren tanulnak építőipari szakmát: nem éri el a tízezret sem azon gyerekek száma, akik építőipari szakmát tanulnak, miközben kilencven helyen folyik a képzésük. Iszapkatasztrófa: Tíz vádlottat bűnösnek mondott ki a Győri Törvényszék. Rizikószűrésekkel és tanácsadással készültek a rák elleni küzdelem világnapján Szegeden.

Nehéz volt a határátkelés Nagylaknál: körülbelül egy órás várakozásra számíthattak a sorban vesztegelők. Országjárásra indul a Mi Hazánk Mozgalom: két hónap alatt 60 helyszínre látogat el a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, hogy megismertesse a választókkal a programjukat és elképzeléseiket. Rendőrségi feljelentés lett a megrongált magyarcsanádi buszmegállóból: már többször is megcsinálták a várakozót. Számos programmal készül a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör idén.

Pezsgő programsorozatot tervez a kiszombori honismereti kör – Makó Híradó

A Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör erre az esztendőre is pezsgő programsorozatot szervezett az érdeklődők számára. Lesz az idén is busójárás, színházi- és operaelőadás, emlékkő állítás és számos népszerű, már megszokott program. A képen az egyik érdekes program a lovasszánkózás. Nagyobb hó kell hozzá.

 

Az előrejelzés szerint esőre kell számítani, amihez 3-4 Celsius fok társul. 

A napot kezdjük a debreceni vaddisznóval: úgy tűnik, nekünk tavaly medvebocsból, Hajdú-Bihar megye megyeszékhelyének pedig vaddisznó jutott.