Hírek Kék hírek Ország-világ Térség Top

Rendőrségi feljelentés lett a megrongált magyarcsanádi buszmegállóból

Vasárnapra virradóra valaki(k) leszakított(ak) egy darabot a magyarcsanádi főutcán álló buszmegálló fából készült oldalából. Többször is rongáltak már buszmegállót a faluban. Most feljelentést lett az ügyből.

Vasárnapra virradóra akcióztak az erős legények vagy csak egy a magyarcsanádi főutca fedett buszmegállójánál. Hogy pontosan mi is történt, azt vélhetően csak az akcióhős tudja (már ha emlékszik rá), mindenesetre kiszakított a fedett váró oldalából egy darabot.
– Két hete egyszer már megcsináltuk, ugyanis akkor szintén megrongálta valaki, ahogy a Nagylak felőli megállót is, ott azonban a padot szedték föl – mondta Farkas János polgármester, aki felháborodott a történteken, s ezt a facebookos oldalán ki is posztolta.

A polgármester portálunknak megerősítette, hogy a mostani rongálás miatt ismeretlen tettes ellen tesz garázdaság miatt feljelentést.
– Meg kell szüntetni ezt a helyzetet. Általában az unatkozó fiatal gyerekek csinálják a gyerekek az ilyen rongálásokat szombat este. Nekem vasárnap reggel egy falubéli szólt a történtekről, azzal hogy szombaton este még épnek látta a megállót – fűzte hozzá a község polgármestere, aki szerint: Nem lehet tűrni, hogy „unatkozó erős emberek, gyerekek” tönkretegyék azt, amit mi igyekszünk megóvni és rendeltetésszerűen használni!!!!

A rongáló „munkáját” némileg megkönnyítette, hogy ezen a részen nincs térfigyelő kamera. Igaz előfordulhat, hogy a kitört deszka hangos reccsenésére mégiscsak felfigyelt valaki.