Hírek Makó Színes Top

Közel harmincéves barátság fűzi Joshi Bharatot Makóhoz

Sokszor járt már Makón, illetve Csanádpalotán is a műsorvezető a közel harminc éve tartó barátság alatt. Most hétvégén ismét Makóra látogatott családjával, és mint megtudtuk tőle, a fürdő ilyenkor kihagyhatatlan program számukra.

– Mindig személyes kapcsolatokon keresztül szokott a várossal létrejönni a kapcsolat. Itt él egy barátom, akit 1990 óta ismerek, az ő révén. Neki van itt szállodája, és ez egy nagyon régi barátság, akkor ő még Csanádpalotán lakott, és sokat jártam hozzá, és amikor ő is ideköltözött, akkor Makó lett a fő hely – árulta el Joshi Bharat annak kapcsán, honnan ered a városhoz való kötődése. Mint hozzátette: látta, mikor épült a fürdő, amit nagyon izgalmasnak talált, illetve közösen izgultak is, mikor egyszer tűz volt a városban. Makót egyébként csendes, nyugodt, kellemes városnak tartja, az itt élő embereket pedig nagyon barátságosnak ismerte meg.

– Nagyon sokszor voltunk már a fürdőben. Nagyon jó, legtöbbször a kinti gyógyvízben és az élményfürdőben szoktunk lenni. Nagyon ki van találva, én nagyon sok embernek ajánlottam eddig, mivel sokan sajnos nem is tudják, hogy ez mennyire jó, és hogy egyáltalán van, mert a sláger helyekre mennek az emberek. Nagyon sok barátunk aztán jött is ide, és vissza is járnak – fogalmazott Joshi Bharat, aki két napot tölt Makón a családjával.