Támogatott tartalom Top

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Tárlatvezetést szervezett Lázár János a makói múzeumban, zöld gombot kaptak a József Attila Gimnázium tanulói, esküvői ruhakiállítás volt a Glorius Vigadóban és Győrfi Pál a Hagymatikumban pihent – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Gombavató volt péntek este: 82 diák kapott zöld gombot a végzős bálon. Jó évez zártak a makói panziósok: számít rájuk a város is. Első a biztonság: Csanádpalota ragaszkodik a biztonsághoz. Helybe mentek az egészségügyi szűrések: a makói EFI Királyhegyesre települt ki szombat délelőtt. 

A Hagymatikumban pihent családjával Győrfi Pál: az Országos Mentőszolgálat szóvivője családjával érkezett a fürdőkomplexumba. Különlegességek a Glorius Esküvő Kiállításán: ünnepi díszbe öltözött február első hétvégéjén a Grand Hotel Glorius Vigadója. Rendhagyó tárlatvezetés Lázár Jánossal: mintegy 150 főnek mutatta be Koszta József életét és műveit a térség országgyűlési képviselője a makói múzeumban.

Rendhagyó tárlatvezetés Lázár Jánossal – Makó Híradó

Mintegy 150 főnek mutatta be Koszta József életét és műveit a térség országgyűlési képviselője a makói múzeumban. Lázár Jánost meglepte, milyen sokan jelentkeztek, mint mondta többek között az intézmény támogatására, segítésére is szerette volna felhívni a figyelmet a különleges eseménnyel.

Marad a tavaszias időnk: napközben 10 és 15 fok között alakul a hőmérséklet. Délután már esőre is számíthatunk.

A napot kezdjük Pink számmal!