Makó Színes Top

A tánc modellezi a házasságot

Sikeresnek bizonyult a Grand Hotel Glorius II. Esküvő Kiállítása. Február első hétvégéjén mintegy 20 szolgáltató nyújtott segítséget a nagy nap szervezéséhez a Vigadó épületében. A zárónapon az esküvői tánctanuláshoz kaptak praktikus tanácsokat a párok, a látogatók pedig bepillantást nyerhettek a négycsillagos szálloda életébe is.

– Várakozásainkat felülmúlta a makóiak érdeklődése a rendezvényünk iránt. A tegnapi menyasszonyi ruha bemutatónk teltházas volt, de sokan voltak kíváncsiak a szállodára és az általunk kínált lehetőségekre. Úgy érzem, sikerült megmutatnunk, mit lehet ebben a csodálatos környezetben egy esküvő vagy családi, baráti, vállalati rendezvények esetében megvalósítani – értékelte a rendezvényt Csábi Mihály.

A szállodaigazgató szavait erősítette meg az értékesítési vezető; Tokody Péter szerint is sikeres volt a már hagyománynak tekinthető hétvége. – Hét csoportban mutattam be a Gloriust a vendégeknek. Ennek során megtekintettük az éttermet, a wellness részleget, a nászutas lakosztályt és a tetőteraszt. Aminek külön örülünk, hogy főként olyan makói látogatóink voltak, akik még nem fedezték fel maguknak a szállodát. A kiállítás erre egy jó lehetőséget adott, nekünk pedig arra, hogy mint egy nyílt napon, sokrétűbben bemutathassuk magunkat – vont mérleget a sales manager, aki elárulta, a jövőben is szeretnének több, ilyen célú programot szervezni.

Ez minden bizonnyal hasznosnak bizonyul majd, mert mint megtudtuk, ezúttal is sikerült a kíváncsiságot felkelteni többeknél egyedi megoldások iránt, mint például egy szabadtéri esküvő vagy egy különleges menyegzői tánc. Ez utóbbihoz Fejes Zsolt adott szempontokat a zárónapon egy interaktív előadás keretében. – Egyre népszerűbb eleme a lakodalmaknak az ifjú pár által előadott koreográfia, amely mindig nagy sikert arat a vendégsereg körében – hívta fel a figyelmet a ceremóniamester. Tapasztalatai szerint a tánc jelképezi a házasságot, mert itt a hölgyek megtapasztalják, hogy a férfi vezeti őket, tehát rá bízhatják az életüket. A férj pedig átélheti a felelősséget, a harmónia fontosságát. Tehát pár percben összesűrűsödik az egész élet – foglalta össze Fejes Zsolt, aki jó néhány praktikus tanáccsal is szolgált. Így például érdemes időt szánni a tánctanulásra, a megfelelő tanár, cipő és zeneszám kiválasztására, hogy az elképzeléseink szerint alakuljon majd a műsorszám.

Az érdekes bemutató mellett operatőr, fényképész, profi sminkes, dekoros, körömdíszítő, virágkötő, utazásközvetítő, öltönyszalon, cukrászat, rendezvényszervező állt készséggel rendelkezésre a zárónapon is. A regisztrált látogatók között befejezésül kisorsolták a szolgáltatók ajándékait.

A rendezvény sikerességét látva, Esküvő Kiállítás lesz jövőre is.

navigate_before
navigate_next