Makó Színes Top

Különlegességek a Glorius Esküvő Kiállításán

Ünnepi díszbe öltözött február első hétvégéjén a Grand Hotel Glorius Vigadója. A II. Esküvő Kiállítás helyszínén mintegy 20 szolgáltató várja tanácsadással, ajánlatokkal és személyes konzultációs lehetőséggel a házasulandókat. A kétnapos rendezvényre azoknak is érdemes ellátogatni, akik családi, baráti és társasági rendezvények helyszíneként szeretnék felfedezni a négycsillagos szállodát.

A február 2-ai kezdő napon operatőr, fényképész, zenész, profi sminkes, dekoros, körömdíszítő, virágkötő, utazásközvetítő, öltönyszalon, cukrászat és rendezvényszervező alkalomra díszített standja várta az érdeklődőket a Vigadó patinás nagytermében. – Szeretettel köszöntjük a vendégeket már hagyománynak tekinthető Esküvő Kiállításunkon, amelyet második alkalommal rendez meg a Grand Hotel Glorius. Igyekszünk hasznos segítséget nyújtani a pároknak abban, hogy életük nagy napja kivételes és megismételhetetlen legyen – üdvözölte a látogatókat Szegi Tibor. A vőfély nem csak a megnyitó beszédet vállalta, de azt is, hogy a rendezvény fénypontjának tekinthető menyasszonyi ruha bemutatót is vezeti.

Az idei esztendőben a szegedi Gyöngy Szalon csodálatos darabjaiban vonultak fel a modellek. – A legnépszerűbb darabokat igyekeztem kiállítani. Általánosságban elmondható, hogy a csipkék, a finom gyöngy díszítés és a letisztult vonalak nagyon kedveltek az arák körében. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy saját tervezésű és egyedi, kézzel készített ruhákat kínáljak, amelyeknek minőségi alapanyagait többek között Dubaiból és Egyiptomból is szerzem be – tájékoztatott Németh Gyöngyi. A Római körúton található, hangulatos szalon vezetője egy különleges estélyi ruhával is készült, amelyről megtudtuk, Európában csak ez az egyetlen darab létezik.

Szemet gyönyörködtető darabokból nem volt hiány a többi kiállítónál sem. Dérné Edit papírvirág dekorációit hozta el a makói hétvégére. – Ötféle fotófalam van, amelyek főasztal háttérként is funkcionálhatnak és rendkívül népszerűek. Bővíthetőek igény szerint és bérbe szoktam adni őket. Egy-egy ilyen díszítés összeállítása egy hétnél is több munkát jelent. Szívesen adok ötleteket, és alkalmazkodom az ifjú pár elképzeléseihez – tudtuk meg az orosházi dekoros szakembertől, aki ajándék boxokat, asztali kompozíciókat is összeállít. Kedvence a rózsa, amelyből akár egy méteres darabot is elkészít.

Virágokat nem csak nála, de tortákon is láthattunk, a helyi Gyöngy Cukrászda kiállított finomságain is. – Kifejezetten erre az alkalomra hoztunk kínáló süteményeket, mézeskalácsokat és többféle tortát is. Utóbbiaknál marcipán bevonatos, gyümölcsökkel díszített, emeletes, utazási élménnyel díszített variációkkal készültünk most. A megrendelők elképzeléseit igyekszünk minden esetben valóra váltani – mondta Szabó Róbertné Csilla, a cukrászat munkatársa.

A Grand Hotel Glorius II. Esküvő Kiállítása holnap folytatódik, 9.00-13.00 között várják a szervezők az érdeklődőket a Vigadóba. 10 órától Fejes Zsolt ceremóniamester ad szempontokat majd az esküvői tánctanuláshoz. A rendezvény ingyenes, amelyen a látogatók közt kisorsolják a kiállítók tomboláit is.

navigate_before
navigate_next