Második alkalommal rendez Esküvő Kiállítás a Grand Hotel Glorius. A makói négycsillagos szálloda február első hétvégéjén személyes konzultációval, egyedi ötletekkel és bemutatókkal kíván segítséget nyújtani a nagy nap tervezésében. A szervezők azok érdeklődésére is számítanak, akik más családi, baráti vagy munkahelyi rendezvény helyszíneként szeretnék megismerni szolgáltatásaikat.

Hagyományteremtő szándékkal rendezett esküvő kiállítást a Glorius először Makón, 2017 novemberében. Az újszerű kezdeményezés célja az volt, hogy a lebonyolításban nyújtsanak hasznos tanácsokat a házasulandóknak, illetve lehetőséget kínáljanak mindenki számára a szálloda és a benne rejlő lehetőségek felfedezésére. Az ötlet rendkívül sikeresnek bizonyult; sokan voltak kíváncsiak a kiállítókra, ezért folytatódik a kétnapos, ünnepi hétvége az idén. – Ezúttal is fontos szempont volt számunkra, hogy főként helyi szolgáltatóknak biztosítsunk megjelenést. Emellett bővítettük a területhez kapcsolódó szakemberek körét és megpróbáltunk minden apró részletre figyelni a szervezésnél, hogy teljes képet adhassunk a látogatóinknak. Szeretnénk segíteni, hogy a párok nagy napja valóban kivételes és megismételhetetlen legyen – avatott be Csábi Mihály igazgató, aki az értékesítési vezetővel és a szálloda csapatával együtt hosszú hetek óta dolgozik a hétvége színvonalas megrendezésén.

– Újdonságként kiemelném, hogy szombaton 14 órakor Szegi Tibor vőfély vezeti le a menyasszonyi ruhák bemutatóját. A mindig nagy népszerűségnek örvendő eseményen most a szegedi Gyöngy Szalon kreációiban gyönyörködhetnek a résztvevők. Vasárnap 10 órától pedig Fejes Zsolt ceremóniamester ad szempontokat majd az esküvői tánctanuláshoz, ami minden bizonnyal nagyon érdekes lesz – tudtuk meg Tokody Pétertől. A sales manager elárulta, az előbbieken túl operatőr, fényképész, profi sminkes, dekoros, körömdíszítő, virágkötő, utazásközvetítő, öltönyszalon, cukrászat, rendezvényszervező is rendelkezésre áll majd a Vigadó épületében. Valamint a zenészek, a hangosítás, az menyasszonyi jármű kiválasztásában is adnak tippeket csakúgy, mint a vacsora és a szállás lehetséges részleteiben is. – Megismerhető lesz a konferenciatermünk, a nászutas lakosztályunk, tanácsot lehet kérni a díszítés, a vendégváró falatok vagy akár a teljes ünnepi menüsor tervezésében. Szállodaigazgatónk és étteremvezetőnk is szívesen nyújt információkat az ajánlatok elkészítéséhez – tájékozatott az értékesítési vezető. Hozzátette, a legfontosabb számukra az, hogy megmutassák, mit lehet a szálloda csodálatos környezetében megvalósítani, új és eredeti szempontokat, sokféle megoldást kínáljanak a házasságkötési ceremóniához és családi, baráti programokhoz.

 Találkozzunk 2019. február 2-án (szombaton) 11.00-16.00 és 3-án (vasárnap) 9.00-13.00 között a Grand Hotel Glorius II. Esküvő Kiállításán! A rendezvény ingyenes, amelyen a látogatók közt kisorsolják a kiállítók tomboláit is.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest