Külföldön versenyeztek a Királyteam versenyzői, február 14-én a polgármesterrel lehet bejárni a könyvtárat, látogatási tilalom lépett érvénybe a makói kórházban – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A Continental Királyteam Kick-Box Akadémia kick-bokszolói múlt héten érkeztek haza az idei év első külföldi versenyéről, amelyet Olaszországban, Conegliánóban rendeztek meg, több mint 22 ország 1400 nevezőjének részvételével.

A József Attila Városi Könyvtár és Múzeum, valamint a Hagymaház vezetője voltak a Rádió7 vendégei hétfőn. A beszélgetésből kiderült, mindkét intézmény kiváló évet zárt, februárban pedig két különleges rendezvénnyel is készül a múzeum.

A kiszombori római katolikus plébániába látogattak kedd délután a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör tagjai, akik a Historia Domussal, azaz a plébánia történetével ismerkedhetek meg.

Háromféle támogatásból kapott szociális tüzelőt Csanádalberti –a szociális, illetve a 12 ezer forintos fűtéskompenzáció révén beszerzett tüzelőt is osztják a településen.

Szeged, Kakasszék és Hódmezővásárhely után Makón is látogatási tilalmat rendeltek el január 30-tól visszavonásig a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó Makói Tagintézményében. 

A mai napot pedig Michael Jackson dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest