A téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, vezetékes gáz- vagy, távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri támogatását is napirendjére tűzi  csütörtökön délután fél 5-kor a községházán kezdődő ülésén.

Az ülésen a képviselők meghallgatják Farkas János polgármesteri tájékoztatóját a két ülés között történt fontosabb eseményekről, elfogadják a község idei költségvetését, foglalkoznak az önkormányzat adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek megállapításával, felülvizsgálják a nemzetiségi önkormányzatokkal megkötött együttműködési megállapodásokat, felülvizsgálják a VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése pályázathoz szükséges saját forrás biztosítását. Elfogadják a művelődési ház és könyvtár tavalyi tevékenységéről szóló beszámolót és a Magyarcsanád Községi Önkormányzat Közösségi Színtere idei munkatervét.
A képviselő-testület tárgyal a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, vezetékes gáz- vagy, távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri támogatásáról is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest