Hírek

Jó reggelt, Makó!

Báli szezonra készülnek a középiskolások, testületi ülés lesz Nagylakon és Apátfalván, véget ért a Givaudan-kupa: tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Szekeres Anna blogjával indult a nap: szerzőnk a téli autózásról írt, női szemmel. Folytatódott a Z.Nagy-család gyilkosságát feldolgozó sorozat: Magda Marinkó bűnlajstromát mutattuk be. Körözött Toyotát foglaltak le Kiszombornál: a sofőrrel szemben eljárás indult.

Telefonos csalókra hívogathatnak: a Maldív-szigetekről és Zambiából is kaphatunk drága hívást. A gyakorlat teszi a kkv-stratégiát: Zsabka Zsolt is részt vesz a kkv-k fejlesztéséről, versenyképességéről szóló kormányzati stratégia megalkotásában. 

Testületi ülés lesz Nagylakon és Apátfalván: előbbinél az idei költségvetést, utóbbinál az Apátfalvi Értéktár Bizottság is beszámol a grémium előtt. A JAG kezdi az idei középiskolai báli szezont: a végzősök zöld gombot is kapnak ezen a napon. Véget ért a Givaudán-kupa.

Megvédte címét a Bálint Optika a Givaudan-kupán – Makó Híradó

A mai nap megint ÓNOS ESŐRE kell számítani, így fokozott odafigyeléssel közlekedjenek! Napközben 5 Celsius fok várható, este 3 fok körül alakulhat a hőmérséklet

A napot kezdjük egy Oasis számmal!