Hírek Makó Ország-világ Sport Top

Megvédte címét a Bálint Optika a Givaudan-kupán

Folyamatosan frissülő cikkben mutatjuk az utolsó nap eredményeit, videós interjúkkal a szervezőkkel és játékosokkal. Kövesse velünk a kispályás labdarúgó-torna legizgalmasabb pillanatait. Este kiderül, melyik csapat volt a legjobb.

 

11:50 Az első mérkőzést ma a Cibó Barátai – Continental csapatai vívják. A bemelegítés már megkezdődött, izgalmas mérkőzés várható, a “hazai” csapatban játszik Juhász Sándor, aki a nyílt kategóriában vezeti a góllövőlistát.

 

navigate_before
navigate_next

 

12:10 Egy gólváltás után 1:1 az eredmény az első negyeddöntőben. A Continental vezetett, ám a hódmezővásárhelyi csapat gyorsan egyenlített.

 

12:15 3:1-el vonulnak a félidőre a csapatok. Vezetett a Continental, de Cibó és barátai gyorsan összekapták magukat és megfordították a meccset.

 

12:30 Cibó Barátai – Continental 5:1 az első negyeddöntő végeredménye, hamarosan videóban is értékeljük a mérkőzést a győztes csapattal.

 

12:55 Miközben a pályán a Django – Autós Csárda és Panzió (3:1), Czibere Krisztiánnal (Cibó és barátai) értékeltük a nap első mérkőzését.

 

13:10 A második negyeddöntő végeredménye Django – Autós Csárda és Panzió 4:1. Eddig elég gólgzadag mérkőzéseket láttunk, jót tesz a tornának a megnövelt kapuméret. Galériánk az első két mérkőzésről:

 

navigate_before
navigate_next

 

13:25 A harmadik negyedöntőt a Bálint Optika – Lángszórós Alakulat csapatai vívják. A félidőben az eredmény 3:0. A hazai csapat esélyese a tornának, egyelőre úgy tűnik, ezt a meccset gond nélkül hozzák.

 

13:45 Nem lett meglepetés a végére sem, a Bálint Optika magabiztosan, 4:1-es győzelemmel jutott az elődöntőbe a Lángszórós Alakulat-nak eddig tartott a torna. Következik a Malibu Kávézó – Nagylak mérkőzés, a negyeddöntők között utolsóként. A meccs végén értékelünk a győztes csapattal.

 

14:05 Eddig ez a mérkőzés hozza a legkiegyenlítettebb küzdelmet. A félidőig nem bírtak egymással a csapatok. Malibu Kávézó – Nagylak 2:2. 

Galériánk a harmadik és negyedik negyeddöntőről:

navigate_before
navigate_next

 

14:25 Malibu Kávézó – Nagylak 3:5. A mérkőzés nagyon sokáig szoros volt, azonban a végét a romániai Nagylakról érkező csapat bírta jobban. Kialakult az elődöntők mezőnye.

A csapatok, és a párosítás:

Cibó Barátai – Nagylak
Django – Bálint Optika 

 

14:40 A romániai Nagylakról érkező csapat az egyik elődöntős a Givaudan Téli Kupán. ifj. Lakatos Rudolf portálunknak elmondta, tetszik nekik a torna, kemény meccseken vannak túl, és szeretnék megnyerni is. A csapat tagjai Román bajnokságokban rendszeresen játsszanak, megyei I. és NB III. osztályokban.

 

 

15:05 Időközben lement egy öregfiúk meccs is, Duocor(45) – Garázs Baráti Kör 0:6. 15:30-kor kezdődik az első elődöntő.

 

15:25 Megkezdődött az első elődöntő, Cibó Barátai – Nagylak öt perc után 0:1. A romániai csapat védelme azért sebezhető, az elődöntősök közül ők kapták a legtöbb gólt ma, meglátjuk vissza tudnak-e jönni a meccsbe a hódmezővásárhelyiek.

 

15:40 Parázs meccset láthatunk, félidőben Cibó Barátai – Nagylak 2:3. A csapatok nem kímélik egymást. Viszonylag sok a szabálytalanság, keményen játszik mindkét csapat. Alig kezdődött meg a második félidő, a nagylakiak megint berámoltak egy gólt. 2:4

 

15:45 Hét perce van hátra a vásárhelyi csapatnak, a Nagylak tartja az előnyét. Nincs mese, jól kell ellenük védekezni, máshogy nem lehet őket megszorítani. Ez nem sikerül a Cibó Barátainak, újabb gólt kapnak, 2:5. Négy perc van hátra, ebből már szinte lehetetlen visszajönni.

 

15:55 A nagylakiak a döntőben! Nem tudtak visszajönni ellenük a meccsbe a hódmezővásárhelyiek. Cibó Barátai – Nagylak 3:5 a vége. A romániai csapat megint viszonylag sok gólt kapott, jó védekezéssel talán meg lehet őket fogni.

 

16:10 A Bálint Optika jól nyomja meg a meccsek elejét, 10 perc után 3:1-re vezetnek a Django ellen.

 

16:15 Próbálja meccsben tartani magát a Django, 3:0-ról jöttek fel 3:2-re, de a félidő végén újabb gólt kaptak, így Django – Bálint Optika 2:4 a második elődöntő első félidejének végén.

Galériánk a Cibó Barátai – Nagylak és a Django – Bálint Optika mérkőzésekről:

 

navigate_before
navigate_next

 

16:45 Django – Bálint Optika 3:7. A másik döntőbe jutó csapat a tavalyi címvédő. Hamarosan videóban értékeljük velük a tornát.

Döntő: Bálint Optika – Nagylak

Bronzmérkőzés: Cibó Barátai – Django

 

17:00 Címvédőként jutott a döntőbe a Bálint Optika. Béres Róberttel értékeltük az eredményt:

 

17:30 A Givaudan Téli Kupa kemény magját jelentő mintegy 20 csapat évről évre visszatér, ez adja a torna presztízsét – mondta el portálunknak Kovács Gábor sportszervező.

 

17:50 Kezdődik a bronz mérkőzés: Cibó Barátai – Django. Mindkét csapat nagyot küzdött az elődöntőben, megérdemelnék a helyezést, ám érmet ma csak az egyik kap. Hamarosan kiderül melyik.

 

18:05 Gólzáporos első félidő a bronzmeccsen. Cibó Barátai – Django 2:3

 

18:15 Kicsit több mint 5 perc van hátra, belehúzott a Django, 6:2-re vezetnek. Ennyiről még nem állt fel ma senki, gyaníthatóan megvan a bronzérmesünk.

 

navigate_before
navigate_next

 

18:30 9:5 a vége, potyogtak a gólok a bronzmeccsen. Bronzérmes a Django! Máris fordulunk a döntőre: Bálint Optika – Nagylak

 

18:40 A félidőben 2:0-ra vezet a Bálint Optika. Még nem dőlt el semmi, nagyon kiegyenlített az idei kupadöntő.

Galériánk a döntőről:

navigate_before
navigate_next

 

18:55 Hat perc volt hátra, amikor 5:1-re elhúzott a Bálint Optika. A Nagylak ezután már nem tudott visszajönni, 5:2 lett a vég. Az idei győztes a Bálint Optika. Sikerült a címvédés!

A döntőn és az eredményhirdetésen részt vett Czirbus Gábor alpolgármester is, akit a tornáról és a győztes csapatról is kérdeztünk:

 

Az alpolgármester később a közösségi oldalán is megosztott képeket.

 

Galériánk az eredményhirdetésről:

navigate_before
navigate_next