Hírek Külföld

Elraboltak és szexrabszolgaként tartottak migránsok egy fiatal nőt

Az olasz hatóságok nyomoznak egy 32 éves belga nő vallomása alapján, aki arról beszélt, hogy hat migráns elrabolta és két hónapig szexrabszolgaként tartották. Az utóbbi hetekben sorozatosan derült fény migránsok által elkövetett bűncselekményekre – írja az Origo.

A 32 éves nőt az elmondása szerint hat tunéziai migráns rabolta el még 2017 januárjában, és az olasz Riviérán lévő San Remo városában tartották fogva. A nő gyógyszereket akart eladni az egyik tunéziai migránsnak, de a tunéziai férfi megerőszakolta és elrabolta. Az áldozat szerint a migránsok 23 és 50 év közöttiek voltak. Az áldozatot egy hónap után szabadították ki, majd pedig a hat tunéziai migránst letartóztatták. Az ügyben várhatóan bíróság előtt tesz vallomást a nő január 25-én – írta a Voice of Europe.

Mint arról az Origo beszámolt, az Odin Katonái nevű csoport az után kezdett járőrözésbe az utcákon és közterületeken, hogy a finnországi Oulu városában az utóbbi időben a migránsok egyre több nemi erőszakot követtek el gyerekekkel szemben. A négy éve alapított szervezet tagjai többek között bevásárlóközpontokat is megfigyelés alatt tartanak, ugyanis ezek azok a helyek, ahol a migránsok leginkább leselkednek áldozataikra. Az Odin Katonáit természetesen azonnal megpróbálták rasszistának és neonácinak beállítani, amiért nem akarják tétlenül nézni, ahogyan a külföldiek vadásznak a gyerekeikre.

Egyre több a bűneset Svédországban

Továbbra sem lehet elmondani, hogy zökkenőmentes lenne a franciaországi bevándorlók integrációja, ha egyáltalán még célja a francia politikai vezetésnek, hogy legalább minimális mértékben igazodjanak az európai kultúrához és civilizációhoz az újonnan érkezettek. Ezúttal egy hajléktalan migráns akart egy idős nőt megerőszakolni Orleans-ban, egy szintén hajléktalan kameruni pedig Lyonban támadt a rendőrökre.

Tovább nőtt a bűncselekmények száma Svédországban, különösen a nőket és a gyerekeket érintő nemi erőszakok száma ugrott meg 2018-ban – derült ki egy friss statisztikából, amit a svéd bűnmegelőzési intézet adott ki. Svédországban a 2015-ös migrációs hullám után ugrott meg a bűncselekmények száma, főként az illegális bevándorlók által lakott nagyvárosokban.

Minél több a migráns, annál több a bűncselekmény

Azt mindenesetre le kell szögezni az Origo szerint (és erről többször is írtak már) hogy azokban az országokban, ahol az elmúlt időszakban megnőtt a migránsok száma, ott az erőszakos bűncselekmények száma is megnőtt, láttuk a példákat Londonból, Németországból, Svédországból, Franciaországból, mindenhonnan, ahol migránsokat nagyobb számban fogadtak. Különösen sok bűncselekményt követnek el a nőkkel és a homoszexuálisokkal szemben, de az antiszemitizmus elterjedése is súlyos problémát jelent a befogadó országokban.

Ami viszont megdöbbentő, hogy az egyébként mindig hangos feminista, nőket védő szervezetek és baloldali, liberális érdekképviselő csoportok soha nem emelik fel a szavukat akkor, amikor migránsok erőszakolnak meg nőket, vagy, ahogy a belga nő esetében, elrabolnak és prostitúcióra kényszerítenek valakit. Mi az oka ennek? Erről a manipulált fake news gyárakban még csak írni sem lehet, holott ez egy nagyon súlyos, emberi jogokat is érintő kérdés, amellyel komolyan foglalkozni kellene. Az Európai Parlament liberális csoportjai miért nem készítenek jelentést, elemzést arról, hogy vajon van-e összefüggés a migránsok és a bűncselekmények egyre növekvő száma között? – teszi fel a kérdést az Origo.

 

Forrás: Origo | Borítóképünk illusztráció.