Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

A szeretet és a megértés a hosszú élet titka Margitka néni szerint

90. születésnapja alkalmából köszöntötte Farkas Éva Erzsébet Csala Mihályné Horváth Margitot. A polgármester csokoládétortával és virágcsokorral is készült, illetve a miniszterelnök emléklapját is átadta az ünnepeltnek.

– A hosszú élet titka a szeretet és a megértés – árulta el Margitka néni kérdésünkre. Csala Mihályné 1929. január 21-én született Makón, és mint elmondta: egész életében dolgozott, többek között a Kossuth TSZ-ben is, ahol párjával dolgozott együtt. 1949-ben házasodtak össze, egy gyermekük született. A több mint tíz éve megözvegyült Margitka néni viszont most sincs egyedül, fia minden nap vele van, ráadásul öt unokája és három dédunokája is van, akik szeretettel jönnek hozzá – így a családjának is fontos szerepe van abban, hogy Csala Mihályné 90. születésnapját ünnepelhette a mai napon.

navigate_before
navigate_next

Az ünnepeltet Farkas Éva Erzsébet polgármester is felköszöntötte, virágcsokorral és csokoládétortával ajándékozta meg, illetve átadta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnökének köszöntő emléklapját is.