Kiemelt hírek Makó Színes

Maffiaháború a Gloriusban

Tartalmas kikapcsolódást kínált a Grand Hotel Glorius január harmadik hétvégéjén is; egy vacsorával egybekötött logikai társasjátékra várták az érdeklődőket. A Maffiaháború című, teltházas esemény az izgalmas feladatok mellett kulináris élményekkel is szolgált.

Baráti társaságok, családtagok választották szombat esti programként a makói nagycsillagos szálloda által meghirdetett eseményt. – Szeretnénk ösztönözni az embereket, hogy bátran mozduljanak ki otthonról és remek hangulatban, jó társaságban töltődjenek fel. A célunk, hogy a jövőben olyan programokat szervezzünk, amelyek erősítik a közösségeket és segítenek új tapasztalatokat is szerezni – tájékoztatott Györki Bernadett vendéglátóvezető.

A Gloriusnak köszönhetően, a városban és a kistérségben élők olyan alkalmaknak lehetnek részesei, amelyeknek eddig nem voltak hagyományai a településen. Komoly érdeklődés mellett rendezték meg korábban interaktív vacsoraszínházaikat, ahol rejtélyes bűnügyeket kellett felderíteniük a vállalkozó szelleműeknek, miközben különleges étkeket fogyasztottak. Izgalmakban ezúttal sem volt hiány, de más formában. Most egy logikai társasjátékra invitálták az érdeklődőket, akik négy-hatfős csapatokban göngyölítettek fel egy talányos esetet. – A Maffiaháború elnevezésű vacsoraesten minden asztaltársaság egy-egy maffiacsalád, akiknek különféle feladatokat kell megoldaniuk. A játékban elsősorban a fejtörésen van a hangsúly – tudtuk meg Herke Gabriellától. A szegedi Rejtélyek Háza üzletvezetője elmondta, tapasztalatai szerint a résztvevők mindig nagyon belelényegülnek a történésekbe és remek hangulatban telik a csapatmunka, amit egy kellemes, háromfogásos menüsor is tovább fokoz.

A különleges programra sokan voltak kíváncsiak. Bere Zsófia a már rutinos nyomozónak számít, több Gloriusban rendezett krimi vacsorán vett részt. – Bár nem fejtettük meg a bűnügyeket, de kiválóan éreztük magunkat a korábbi alkalmakon. Fordulatokban bővelkedtek az események, mindig másképpen kellett gondolkodni és emellett finomak voltak az ételek is. Hasonló tapasztalatokra számítunk most is – lelkesedett Zsófia, aki Szegedről érkezett a barátaival.

A makói Czirók Gábor még nem volt ilyen esemény részese.  – Egy tartalmas, szórakoztató estére készültünk, amelynek kicsit olyan a hangulata, mint a szabaduló szobáknak. Szeretjük a krimiket és szívesen oldunk meg rejtélyes feladványokat. Reméljük, hogy sikeresek leszünk – mondta Gábor, aki családtagjaival nevezett be a Vigadóban tartott logikai társasjátékba.

navigate_before
navigate_next

A Grand Hotel Glorius február első hétvégéjén a II. Esküvő Kiállítására várja az érdeklődőket.