Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Farkas Éva Erzsébet is a Hagymatikummal ünnepelt

A város polgármestere Gergely Gábor igazgatóval köszöntötte a 7. születésnapi eseményen résztvevő vendégeket, a fürdő születésnapja alkalmából közösségi oldalán is megosztotta gondolatait.

– Óvodás korból iskolás korba lépett a Hagymatikum. Gergely Gábor igazgató úrral köszöntöttük a 7. születésnapi eseményen résztvevő vendégeket. A fürdő fiatal kora ellenére hazai és nemzetközi díjakat hozott városunknak. Legújabb szülinapi elismerésként az európai Luxury Travel Guide díjjal büszkélkedhet, mely a gyógyászati és a wellness kezelések kiválóságát minősíti. A Hagymatikum működésének köszönhetően az elmúlt 4 évben megsokszorozódott Makón a turistalátogatók, vendégéjszakák és szálláshelyek száma, új szolgáltatások indulhattak el. A Makovecz-épület idei évben induló bővítésének köszönhetően pedig új szálláshelyek, turisztikai attrakciók is létesülnek. Köszönöm a finom csoki-gyrost és a legnagyobb, magyar rekordot elért grillázsból készült, ehető épületmakettet. Sokan megízlelhettük, mennyeire sikerült! Isten éltesse a fürdő minden munkatársát az ünnepi esemény alkalmából! – írja a bejegyzésben.

Óvodás korból iskolás korba lépett a Hagymatikum. Gergely Gábor igazgató úrral köszöntöttük a 7. születésnapi eseményen…

Közzétette: Farkas Éva Erzsébet – 2019. január 19., szombat

 

Forrás: Facebook / Farkas Éva Erzsébet