Sikeres rendezvényeket szervez a Grand Hotel Glorius, 48 millióból fejlesztenek Óföldeákon, újabb hat makói hagymatermelőt támogat a város – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Nyitott autókból lopott: a 44 éves férfi hat alföldi városban lopott parkoló gépkocsikból. A Századvég közvélemény kutatásából kiderült:  stabil a kormánypártok előnyeAz ellenzék akciói nem részei a magyar belpolitikának: Orbán Balázs államtitkár a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt az ellenzéki mozgalmakról.

Sikeres közösségi alkalmak a Gloriusban: nagy érdeklődés mellett szervez eseményeket a makói négycsillagos szálloda. 48 millióból fejlesztenek az idén Óföldeákon: TOP-os pályázatoknak köszönhetően a községházát, az orvosi rendelőt és az Emlékházat is fejlesztik az idén a kistelepülésen. 703 méter járda is örömet szerez Kövegyen: a polgármester szerint az előző esztendőben is fejlődött és gyarapodott a 404-es lélekszámú község.

Újabb hat makói hagymatermelőt támogat a város: minden évben 9 millió forintot osztanak szét a kistermelők között. Segíteni mentek, mégis Facebook-poszt lett belőlük: a közösségi portálon fejtette ki nemtetszését egy buszsofőr, reagáltak a makói mentősök.

Ma egy kevés esőre is számíthatunk: napközben 1 és 5 fok között alakul a hőmérséklet.

A napot kezdjük egy Avicii számmal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest