Kiemelt hírek Makó Színes

Sikeres közösségi alkalmak a Gloriusban

Nagy érdeklődés mellett szervez eseményeket a makói négycsillagos szálloda. A Grand Hotel Glorius január közepére hirdetett krimi vacsora estje rövid időn belül teltházas lett, február első hetében pedig ismét Esküvő Kiállításra várják a vendégeket, amely tavaly komoly népszerűségnek örvendett.

A Gloriusnak köszönhetően, a városban és a kistérségben élők olyan programoknak lehetnek részesei, amelyeknek korábban nem voltak hagyományai a településen. Ezek közül az egyik a vacsoraszínház, ahol rejtélyes bűnügyeket kellett megoldaniuk a vállalkozó szellemű asztaltársaságoknak, miközben különleges étkeket fogyasztottak. Ezeken az alkalmakon a menüsor mellett elsősorban az interaktív nyomozáson volt a hangsúly, amelyhez az atmoszférát színészek teremtették meg.  Hasonlóan a korábbi estekhez, ezúttal is lesz izgalmas feladvány, de más formában. – Egy logikai társasjátékra invitáltuk meg az érdeklődőket, akik négy-hatfős csapatokban fogják felgöngyölíteni a gyilkosságot, amelynek a körülményeit egy narrátor tárja majd fel. Ehhez kapcsolódóan kell majd a megoldásra rájönni úgy, hogy a feladatok teljesítése közben kulináris élményeket is biztosítunk – tájékoztatott Csábi Mihály. A négycsillagos szálloda igazgatója elmondta, hogy a 20-as évek világában játszódó történet sokak érdeklődését felkeltette, a meghirdetéstől számítva rövid időn belül teltházassá vált a Maffiaháború elnevezésű program, amely a Vigadóban január 19-én este lesz.

Hasonlóan népszerűnek ígérkezik a tavaly először megrendezett Esküvő Kiállítás. A helyi szolgáltatók közreműködésével is zajló kétnapos rendezvény a nagy nap szervezésében kíván hasznos segítséget nyújtani. –  Ezúttal is jelen lesznek a területhez kapcsolódó szakemberek, amelyek köre folyamatosan bővül. Szervezünk menyasszonyi ruha bemutatót, emellett személyes tapasztalatszerzési és konzultációs lehetőséget biztosítunk, valamint új ötleteket és szempontokat is kínálni szeretnénk – tudtuk meg a direktortól, aki hozzátette, a kiállítás egyben lehetőséget is teremt a szálloda és szolgáltatásainak megismerésére. Ezért nem csak a házasulandókat invitálják ide, hanem azokat is, akik céges vagy más családi eseményre készülnek a közeljövőben. A korábbi évhez hasonlóan most is szeretnék megmutatni, mit lehet a Grand Hotel Glorius csodálatos környezetében megvalósítani. 2019. február első hétvégéjén várják a Vigadóba az érdeklődőket a II. Esküvő Kiállításra, amely ingyenesen látogatható.